LöstFolk till Göteborg 3 juni!

Posted by:Gillis Bengtsson on Jul - 2 - 2015

CSO 3 juni 2015 Löstfolk
Äntligen har det blivit dags att öppna upp Nefertitis legendariska STORA uteservering med utomhusbar, spots att hänga på och mer utrymme att dansa alla varma sommarnätter!

Det firar vi med att bjuda in:

LÖSTFOLK & DJ CAPO [Uppsala]
+
DJ KIPPSHU [Femtastic/Sthlm]
+
DJ Lv [Dee Vibez]

Självklart är även resident Jonas från ROUGH LYNX SOUND och Mr Gillis från SWINGKIDS på plats!

LÖSTFOLK
Reggae/hiphopgruppen LöstFolk från Uppsala består av sångarna/rapparna Format, Moncho, Robin Djoon och DJ Capo. De bildades 2012 och har sen dess släppt 2 EPs, en handfull videos och låtar på riddimsläpp. LöstFolks musik är samhällsengagerad och hoppingivande med glimten i ögat.
De har fått ett genombrott nu i vår med låten Aina Älskar Reggae (ft DANI M) efter att Hofmästarn börjat producera låtar åt dem och de har massa fler feta osläppt låtar i som är på gång att släppas! Dom är kända för att ge allt på scen så missa inte den här chansen att se dom live i Göteborg!

DJ KIPPSHU [Sthlm/Femtastic]
Hon är medlem i kollektivet Femtastic och har drivit “Klubb Femtastic” som på senaste tiden hållit till på Marie Laveau i Sthlm och skapat stor hype! I vår har hon turnerat med SYSTER SOL och nu i sommar turnerar hon med KUMBA som du kanske såg på SKANSEN i SVT nyligen! Kippshu langar hiphop, reggae, dancehall och afrobeats. Hon har en förkärlek för svensk hiphop, kvinnliga artister och har svårt att stå still, precis som dansgolvet. Med sitt hjärta och känsla för musiken hon spelar bygger hon upp stämningen med tunga mixar och feta selections så missa inte nu när hon kommer till Göteborg för att sprida sin grymma Vibe!

DJ Lv [Dee Vibez]
Han introducerade afrobeatz i Göteborg och är en av hjärnorna bakom den nystartade klubben SKELEWU. När LV spelar står ingen stilla, ur högtalarna dundrar musik från exotiska breddgrader blandat med det bästa inom Afrobeats, Azonto, Dancehall HipHop
& RnB!

+
Resident Jonas från ROUGH LYNX SOUND & Mr Gillis från SWINGKIDS

FREDAG 3:E JULI – CLUB STUDIO ONE
NEFERTITI
23-03 / 120kr [garderob ingår] ID:20+

DANCEHALL / HIPHOP / REGGAE / AFROBEAT
TVÅ DANSGOLV [Stora uteserveringen!

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026