Roffe Ruff – Bruna Kuvert

Posted by:Gillis Bengtsson on Jun - 28 - 2016
BrunaKuvertOmslag
Roffe Ruff tillbaka. Den 15 juli släpps plattan “Och han älskade dom alla och idag den 28 juni kommer den första singeln Bruna Kuvert. Alla låtar är producerade av Hofmästarn.
Att han lär komma från Majorna i Göteborg är känt, men hans egentliga identitet är fortfarande ett mysterium. På bilder är han alltid maskerad med en mössa i döskalletryck.
– I viss mån handlar det väl om jantelag, att jag inte vill ha någon uppmärksamhet. Samtidigt är det komplext för det gjorde ju bara att intresset för min person ökade. Men jag har insett att jag inte kan hindra det, det spelar ingen roll vad jag gör och då kan jag lika gärna fortsätta göra musik. Folk vill ha sina hjältar men det ställer jag inte upp på. Jag är absolut ingen hjälte, jag är bara ett nöt som alla andra.
Roffe har gjort en större exklusiv intervju i nya numret av Göteborg gatutidning Faktum som också släpps idag.
Roffe Ruff – Bruna Kuvert
Prod: Hofmästarn
Label: Olofsson Management

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026