Ny Singel: Aurelia Dey – Ingen Vet

Posted by:Gillis Bengtsson on Feb - 22 - 2017
AURELIA DEY – Ingen Vet
Aurelias nya singel “Ingen Vet” talar om att hon hittat hem igen. Hon har hittat tillbaka till sina rötter med afrokaribiska rytmer som blandas med nordiska harmonier. Dancehall och afrobeats på svenska!
Aurelia Dey är äntligen tillbaka med full kraft i vår. Hennes hyllade debutalbum Gyllene Tider släpptes i april 2015 och efter det har Aurelia turnerat flitigt och släppt nya, fristående singlar. 
Aurelia Deys nya dancehallsingel “Ingen Vet” är ett manifest och ett ställningstagande för kvinnors sexualitet och kvinnors rätt att vara sexuella varelser på sina villkor. En video till låten släpps även fredag 24/2.
Ingen Vet handlar om en hemlig kärleksrelation och att få uttrycka sensuella tankar och känslor. Hur det är i början när man är betuttad och småförälskad. När allt är nytt, fräscht, roligt och perfekt. Man ser inga brister, det flyter på, det är casual och ingen ställer några krav.
”Dancehall handlar om mängder med pondus, karaktär, och innehåller även mycket snusk. Det finns en väldigt rå fräckhet som automatiskt flödar och grymma känslor får forsa genom kroppen. Som kvinna att uttrycka snusk är tyvärr fortfarande ganska tabu stämplat, trots vi också är sexuella varelser. För mig är det mest skönt att fått skriva en sådan här låt, älska den, vara stolt över den, njuta av den.” hälsar Aurelia
Artist: Aurelia Dey
Singel: Ingen Vet
Producerad av Melisha Linell & Aurelia Dey
Label: SwingKids
Aurelia på FB:
Spotify:

MVH
www.swingkids.se

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026