LöstFolk & Robbin Of Locksley – Reggae På Radion

Posted by:Gillis Bengtsson on Nov - 24 - 2015

Idag släpper vi en låt med titel som säger allt vad vi önskar mer av…

LöstFolk & Robbin Of Locksley – Reggae På Radion
Label: SwingKids
Producerad av: Lance-A-Lot

LöstFolk och Robbin hälsar såhär:
“Reggae På Radion är en direkt uppmaning till alla landets radiostationer att helt enkelt våga spela mer reggae. Vi anser det vara väldigt konstigt att denna dansanta genre lyser med sin frånvaro på radiolistorna med tanke på dess uppenbara positiva budskap och samhällsmedvetenhet. Mer äkthet och mindre kommersiellt dravel, tack! ”

LöstFolk från Uppsala består av Moncho, Robin Djoon, Format och DJ Capo. De har sedan starten 2012 gjort sig ett namn genom att melodiskt blanda reggae och hiphop med stämsång, positivititet och politik. Tidigare i år släpptes de den i reggaekretsar numer klassiska “Aina Älskar Reggae” (med Dani M) som precis passerat en miljon lyssningar på Spotify. I somras släpptes även viktiga dubbelsingeln Rör dig Sådär/Rör Aldrig Henne Igen där ena låten uppmuntrar till dans och glädje medans den andra är ett ställningstagande mot mäns våld mot kvinnor och överskottet går till Uppsala kvinnojour. LöstFolk jobbar för fullt med debutalbumet som kommer våren 2016.

Robbin of Locksley är reggae/dancehallartisten från Västerås som bjuder på väldigt underhållande låtar och texter i ett ruskigt tight rub-a-dub flow med underhållning som fokus. Tidigare i år släppte han debut EP:n ”Raggamuffinfabriken”.

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026