Ny låt och video med Partiet – Pappas pappa

Posted by:Gillis Bengtsson on Nov - 17 - 2015

Partiledare Fredrik Boltes Hälsar såhär via Partiets Facebook:

Idag skulle Pappa ha fyllt 60 år.
För snart ett år sen fick jag reda på att jag själv skulle bli pappa.
Den kvällen skrev jag låten, som vi släpper idag.

PS 1. Detta är den andra singeln från vår tredje platta som kommer i Januari 2016. Den första singeln “Pinsamt” finns här:


PS 2 :
Amatörbilderna i videon är tagna direkt ur min egen barndom vid sjön Sommen i Östergötland. I år går Musikhjälpen av stapeln på Stora Toget i Linköping, bara någon timme där i från. Jag har legat på Musikhjälpen-bokarna i flera år om att boka Partiet men hittils har det inte gått. Om du tycker låten är fet så kanske du som läser detta kan tala om det för Musikhjälpen… 

https://www.facebook.com/events/1029017410495537

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026