Konsert: Busy Signal – Fredag 3 februari 2017 i Göteborg

Posted by:Gillis Bengtsson on Dec - 14 - 2016

 

Busy Signal & The Fire works Band till Göteborg och Brewhouse fredag 3 februari.

 

Med bl.a. megahiten “Watch Out For This” ihop Major Lazer som har över 200 miljoner streams på youtube och spotify kommer en av dancehallvärldens störste stjärnor till Göteborg fredag 3 Februari.

 

Busy Signal började sin karriär som dancehallartist runt 2003, och slog igenom 2005 med låten “Step Out” och har sedan dess släppt hits som “Come Over”, “Jail”, “Tic Toc”, “One More Night”, “Unknown Number”, ”What If” och “Reggae Music Again”. 2012 släppte han sitt album “Reggae Music Again” som överraskade alla med sin roots reggae, lovers rock och klassiska rubadub sound, och året därefter kom Epn ”Incomparable Talant” med superhiten ”Bedroom Bully”.

Under 2016 har Busy Signal fortsatt släppa tunga låtar som ”Hate That I Love U”, ”Rude Bwoy Thing”, ”Perfect Team”, ”Dem Nuh Bad” och superhiten ”Free Up” på Cold Heart Riddim, och det lär inte sluta under 2017.

 

Känd för att kunna blanda stilar som ingen annan har han tagit världen med storm, och räknas som en av de absolut största och hetaste dancehallartisterna i världen och uppträder alltid med fullt liveband.

Supportakter i Göteborg:

T.N.T

Förra året signades Göteborg-duon TNT till Ken Rings Masa Music. De två unga killarna från Bergsjön har släppt en rad singlar bl.a. producerade av Viktor Ax och släppte nyligen uppmärksammade singeln “Vapen” med Vic Vem om det meningslösa våldet i Göteborgs förorter just nu. Gruppen har mycket på gång och i januari är de aktuella med en ny singel producerad av André Roots!

NAYOMI
Innan hon hade hunnit släppa sin första singel hade den Göteborgs baserade rapparen och sångerskan redan hunnit turnera i Sverige och Europa med etablerade artister som Wayne Wonder och Dani M. Tidigare i vår släppte hon sin debutsingel “Zombie” och vi kan snart se fram emot fler singlar med stark rap, slående sång och träffsäker humor.
LACES
Laces är en professionell danskvartet från Göteborg som startades 2009, med bas I Twisted Feet Dance Academy. De är bland de första med den unika dansstilen “Afro Caribbean Fusion”, vilket är en färgstark mix av Dancehall (Jamaica) och Afrobeat (Nigeria och Ghana). Sedan 2012 har de jobbat med kända Afrobeatartister som Timaya och Iyanya.
DJs:
Miss Jen, LV, Rough Lynx, Mike Yangstar, MrGillis.

Busy Signal  & The Fire Works Band
Fredag 3 Februari @ Brewhouse, Göteborg
2200 – 0300. 18 år, Förköp: 290 kr + serviceavgift
Pressbilder på Busy Signal:

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026