Ska vi satsa på Grammis igen?

Posted by:Gillis Bengtsson on Oct - 8 - 2014

grammishetsMailade denna fråga för över en vecka sen till grammis som inte svarat så skickade precis  igen. Jag har själv klurat i tio år på denna frågan….

Jag har inte anmält något Swingkids släpp till Grammis på typ 10år för jag tycker det suger och tex P3 Guld och inte minst Indiebolagens egna Manifestgala är mycket fetare att vinna.

Senast jag anmälde någon platta var nog typ när Jaqees debut blev nominerad typ 2002 men när vi kom till Circus och fick våra platser LÄNGST UPP nära taket och jag insåg att alla de fräcka artisterna från storbolag satt på golvet och det skulle tagit Jaqee typ fem minuter ta sig till scenen om hon vunnit så insåg man ju rätt fort att det var riggat och jag kände jag att vi skiter helst i grammis framöver…

Grammis är och har liksom ändå alltid bara varit sthlms-storbolagens egna rövslicksfest och vi vill ju inte ha med dem att göra men tänkte att det kan vara dags ge sig in och visa att vi finns som alternativ och som har fina stora akter som går sin egen väg…

Sedan att en ev nominerad akt bara får en friplåt och resten av bandet/akten måste köpa sin biljett för typ 1000 kronor  eller nåt sånt känns ju inte så lockande. Nej tacka vet jag P3 Guld och Manifest egentligen…

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026