Debutsingel: Meedi – Topgäri (Hur du rör dig)

Posted by:Gillis Bengtsson on Mar - 9 - 2017

Idag släpper vi Meedis officiella debutsingel – Topgäri (Hur du rör dig).

 

Meedi är det senaste nya unga dancehallstjärnskottet i Sverige som är aktuell med debutsingeln “Topgäri (Hur du rör dig)” samt virala remixen “Badgal” (av Ed Sheerans – Shape Of You) som kom häromdagen.

Tidigare var Meedi en del av hiphopkollektivet Huset som han förra året valde att lämna för att kunna göra ett stilbyte och gå vidare med det egna dancehallprojektet. Meedi håller nu för fullt på att spela in många fler nya låtar hemma i Göteborg…

Meedi a.k.a. Scandinavianboss a.k.a. Mohammed Yarroum som han oxå heter hälsar såhär:
“Dancehall har alltid vart en stor del av det jag lyssnat på och en kultur som vart runt mig. Jag har tidigare vart inne och och lekt med stilen men det sa boom någon gång förra året när jag och producenten MVNX bestämde oss för att göra ett par låtar. Mycket av inspirationen är hämtad från slackness-stilen som är något jag själv tycker saknas i svensk urbanmusik.

Som tur är befinner jag mig på en väldigt bra plats för att kunna göra och sprida dancehall musik. Redan nu är flera spelningar bokade och flera låtar släppss redan innan sommaren. Jag tycker det känns roligare att arbeta med singlar som släpps löpande än samla ihop till album. Det som känns viktigt nu är att få ut slackness stilen i skandinavien och i sverige.”

 

MP3/WAV promohttp://bit.ly/2lGYTsI

 

Artist: Meedi
Låt: Topgäri (Hur Du Rör dig)
Genre: Dancehall
Producent: MVNX
Label: SwingKids
Management: Jonas Andrén / Lynx Pictures

Be the first one to comment


Info

SWINGKIDS

SwingKids AB

www.swingkids.se
gillis@swingkids.se
+46(0)739229026